Catering Hizmeti


Catering Hizmeti İstanbul


Catering kelime anlamı olarak yemek ziyafeti ya da yemek organizasyonu anlamlarına gelmektedir. Catering şirketleri, yemek üretim ve organizasyonu yapan şirketlerin genel adıdır. Catering şirketleri; iş yerleri, hastaneler, okullar, fabrikalar, davetliler gibi kalabalık olan yerlerde hem ekonomik hem de pratik bir hizmet sunmaktadır. 

Catering hizmeti ülkemizde 1980'lerde başlamış ve ilk başlarda sadece otellerde yemek hizmeti için kullanılmıştır. Fakat günümüzde topluluk olan hemen hemen her yerde catering hizmeti kullanılmaktadır. Catering yemek hizmetleri kişi veya kurumların istekleri doğrultusunda yemek listesi hazırlamaktadır.

Catering Hizmetleri ve Esasları


Catering yemek hizmetleri, kişilerin ya da kurumların istekleri doğrultusunda yemek listeleri hazırlanmaktadır. Catering yemek şirketleri listelerini hazırlarken; doyuruculuk, kalori hesaplı, yemeklerin uyumu, mevsimine uygun malzemelerin kullanımı gibi unsurları göz önünde bulundurarak hazırlamaktadır. 

Catering şirketleri hazırladıkları yemekleri servislere yükleyerek, zamanında teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca, özel bir sunum ile basit bir yemeği bile şık bir görünüm kazandırılmalıdır. Catering hizmeti en iyi yeme içme hizmetini en uygun maliyetlerle sunabilmelidir.

Comments

Popular posts from this blog

Taşıma Yemek Hizmeti Nedir

Hayır Lokması Ne Zaman Dağıtılır?

Tabldot Nedir