Catering Fiyatları

Catering Fiyatları Ne Kadar


İş ve sosyal hayatın giderek daha da geliştiği çağımızda, yemek olgusu da oldukça değişmiştir. Her gün yeni şeylerin keşfedildiği günümüzde artık kimse her gün benzer şeyler yemek istememekte ve yeni tatlar aramaktadır.

Televizyon kanallarında dahi farklı programlarda her gün birçok farklı yemek yapılmakta ve bu da insanların yeni şeyler denemeye olan yatkınlığını net bir şekilde gözler önüne sermektedir.

Catering Nedir ve Nasıl İşler?

Catering firmaları birçok farklı organizasyonda, bir defalık, günlük ya da haftalık olarak, müşterisinin istediği hizmet doğrultusunda işlemektedir. Düğün, doğum günü ya da mezuniyet tarzı organizasyonlarda bir defaya mahsus bir anlaşma sağlanır ve bu anlaşmanın boyutu en baştan belirlenerek ona göre bir fiyatlandırma yapılır. Yapılan fiyatlandırma istenilen yemeğin türüne, çeşit sayısına, yemek malzemesine, yemeği ulaştırma ve organizasyon kısmının ne kadarının toplu yemek firmasının sorumluluğunda olması değişkenlerine göre belirlenir. Sadece yemek fiyatı ile yemeğin dağıtımı durumunun fiyatı elbette birbirinden farklıdır.

Bazı iş yerleri ve fabrikalarda yemek firmaları her gün düzenli olarak çalışmaktadır. İş yerlerinin yemekhanelerinde çalışanlara yemek servisi yapmak için ekstra bir hizmet talep etmek fiyatların belirli bir miktarda yükselmesine sebep olacaktır. Fakat uzun süreli yapılmış sözleşmelerde ve uzun süredir çalışılan bazı iş yerlerine süreklilikten dolayı daha uygun fiyatlar da verilebilmektedir. Bu durum yemek firması ve müşteri arasında, süreklilik ile gelişebilecek durumlardan biridir.

Comments

Popular posts from this blog

Taşıma Yemek Hizmeti Nedir

Hayır Lokması Ne Zaman Dağıtılır?

Tabldot Nedir